Kristálycsillár alapanyagok

Swarowski

kristály típusok

A Luchiante kristálycsillárok készítésekor a magas minőséget tartjuk szem előtt, de a megrendelői igényekhez igazodva többféle kristály márkával dolgozunk, melyek különböző árkategóriákat képviselnek. Ilyenek a világ legnagyobb ólomkristály gyártójának számító Asfour vagy a különlegesen precíz csiszolásáról méltán világhíres Swarovski®. Ez utóbbi típus azonban a gyártás megszűnése miatt már csak limitált darabszámban elérhető!

A különféle kristályformák, méretek és színek variálásával a kristálycsillárok egyedisége és a megrendelő személyiségét tükröző karaktere tovább fokozható. Keressen minket és válogasson a minták között, állítsa össze a kristályokból személyes kollekcióját!

Amennyiben a saját szemével szeretne meggyőződni az általunk használt kristályok ragyogásáról vagy megtekintené a különféle kristály típusokat, csiszolásokat és színeket, úgy kérjen időpontot budapesti műhelyünkbe! 

Nemesacél szerkezet

Nemesacél szerkezet

Az általunk gyártott kristálycsillárok fémszerkezete kézimunkával tükörfényesre polírozott saválló, rozsdamentes nemesacél, mely biztosítja kristálylámpája töretlen ragyogását akár több száz év múlva is! Ezek a fényes fémfelületek, akárcsak az art deco krómos felületei, elhelyezésüktől függően csillogóan tükrözik a fényt és megsokszorozzák a kristályok ragyogását, kiemelve szépségüket és szivárványos csillogásukat. 

Lehetőség van azonban a lámpatestek acél szerkezetének festési eljárásokkal történő színezésére is, így akár matt arany, gyöngyház vagy bronzos árnyalatú fémszerkezetek is készíthetőek, melyek szintén tartós, elszíneződésmentes eredményt adnak.

Kérjen időpontot és látogasson el műhelyünkbe, hogy személyesen győződjön meg kristálylámpáink minőségéről, válogasson RAL színek közül vagy akár hozzon magával színmintát, amihez igazodhatunk!

Várjuk hívását!

Szállítás, felszerelés

A nálunk rendelt kristálycsillárokat mi magunk, a gyártók fogjuk leszállítani és felszerelni az Ön otthonában! Ön nem dobozban, és nem darabokban fogja megkapni a termékeket, azokat mi fogjuk készre szerelni Önnek a helyszínen! Nem kell külön villanyszerelőt sem hívnia, az elektromos bekötést is elvégezük. Önnek csak annyi a dolga, hogy gyönyörködjön az új, egyedi kristálylámpáiban!

Egyes nehezebb kristálycsillárok felfüggesztése vagy hűtés / fűtés csövekkel ellátott mennyezetek esetén mindenképpen konzultáljon velünk a felszerelés technikai részleteit illetően!

Cégünk az elmúlt évek során számos különféle, esetenként hatalmas méretű és tömegű kristálycsillárt szerelt már fel a legextrémebb körülmények között is, így meg fogjuk találni Önnek is a legideálisabb megoldást. Mindig nyitottak vagyunk az új lehetőségekre, technikai megoldásokra és kihívásokra!

A nagyméretű kristálycsillárok súlya miatt olykor előzetes vizsgálatra van szükség a fogadófelület fajtájának, minőségének ellenőrzése céljából. Megrendelés előtt tájékozódjon, hogy a mennyezete alkalmas lesz-e a kiválasztott kristálycsillár modellhez!

Előzetes Felmérés

Cégünk lehetőséget biztosít előzetes, helyszíni felmérésre, ahol igény esetén szakembereink tanácsot adnak, hogy az adott helyiségekben milyen méretű, formájú vagy épp stílusú kristálycsillár volna a legideálisabb választás. Ennek a szolgáltatásunknak ugyan a távolság és a tervezési órák függvényében díja van, de megrendelés esetén ez az általunk gyártott kristálylámpák árából jóváírásra kerül! 

LED fényforrások

A kristályok tartós csillogását biztosítandó hosszú élettartamú és energiatakarékos LED fényforrásokat használunk, melyek többnyire nem igényelnek külön tápegységet, fényerő-szabályozhatóak és szükség esetén könnyen cserélhetők is. Önnek lehetősége van a kristálylámpák fényének erősségét és színét is megválasztani, akár a barátságos otthon melegfehér hangulatát vagy a modern enteriőrök hűvösebb árnyalatait kedveli. Nem tud dönteni? Segítünk! További információért keressen minket bizalommal vagy látogasson el bemutatótermünkbe!

Szenvedély az alkotásban

Szenvedély az alkotásban

A legapróbb részletekre is gondosan ügyelve készítjük minden kristálylámpa modellünket, magas minőségi követelmények szerint. Az igazi mesterművek az évek alatt szerzett szaktudás, valamint a munkánk iránti szenvedély és elhivatottság kombinációjából születnek. Kristálylámpáink a jövőnek is készülő alkotások, melyek fénye alatt generációk nőhetnek fel, éppen ezért a Luchiante márkanév a hosszú évekig tartó ragyogás védjegye is, több száz elégedett ügyfelünk pedig ennek élő bizonyítéka! Nézze meg Ön is termékeinket közelebbről és válogasson az Ön stílusához és otthonához leginkább illő kristálylámpáinkból!