Kollekció

mivel foglalkozunk?

Cégünk 15 éve foglalkozik személyre szabott világítási megoldásokkal, 100% hazai tulajdonban és gyártásban. Kristálylámpák (csillárok, falikarok, mennyezeti lámpák, függesztékek) és különleges fényinstallációk területén kizárólag egyedi gyártással foglalkozunk! 

Legyen szó art deco, glamour, contemporary vagy éppen modern-minimál stílusról, nálunk biztosan talál az adott enteriőrbe illő darabot!

Azonnal, készletről megvásárolható termékeink viszont csak bemutatótermi darabok vannak, ezért ha Ön készterméket szeretne vásárolni rövid határidővel, kérjük kattintson a „Készletről” menüpontra, illetve érdeklődjön aktuális készletünkről elérhetőségeinken!

A tartós csillogás biztosítása érdekében az általunk gyártott kristálylámpákat a mai kor elvárásainak megfelelően a legtöbb esetben LED fényforrásokkal szállítjuk és szereljük fel az Ön otthonában.

Miért nem talál árakat?

Mivel kristálylámpáink egyedi méretekben rendelhetőek, ettől vagyunk egyedi gyártók! 

Cégünk több száz különféle kristálycsillár típust gyártott már, a kisebb klasszikusoktól a monumentális modern darabokig, belsőépítészek, lakberendezők vagy magánszemélyek tervei és ötletei alapján, de folyamatosan bővítjük kínálatunkat és mindig nyitottak vagyunk az új elképzelésekre, technikai megoldásokra és kihívásokra!

A kollekciónkban feltüntetett valamennyi kristálycsillár, falikar, illetve egyéb lámpatest rendelhető a feltüntetettől eltérő méretben is, noha kisebb méretű gyártás a legtöbb termék esetén technikailag nem kivitelezhető. Mivel a termékek ára elsősorban azok méretüktől függ, ezért minden igényre egyedi árajánlatot adunk, mely minden esetben tartalmazza a szállítást és felszerelést is!

Ne féljen árajánlatot vagy tanácsot kérni, keressen minket bizalommal! 

Egyedi elképzelése van?

Hiányzik otthonából a “wow-faktor”, egy látványos központi elem, amire mindenki felkapja a fejét? Teljesen egyedi elképzelése van? Speciális formájú vagy méretű kristálycsillárt szeretne? Különleges hangulatot, art deco vagy glamour csillogást képzelt el otthonában? Feldobná vagy kiegészítené az enteriőrt elegáns, csillogó fényforrásokkal a luxus jegyében? Valami olyan kirstálycsillárra vágyna, ami csak Önre és otthonára jellemző vagy épp senki másnak nincs? Mi elkészítjük Önnek!

Keressen minket bizalommal, küldjön üzenetet! Szeretjük a kihívásokat és a rendhagyó elképzeléseket! Beszélgessünk egyedi kristálycsillár terveiről, kristály falikar ötleteiről, hogy segíthessünk a megvalósításban!

Amennyiben nem találja a keresett kristálylámpát kínálatunkban, esetleg teljesen egyedi koncepciója van, keressen minket bizalommal és mi segítünk a tervezésben és a megvalósításban!

Várjuk hívását!