Crystal Glory kristálycsillár

Akárcsak egy briliáns karikagyűrű, úgy csillog ez az elegáns kristálycsillár, mely bármely helyiség központi ékszere lehet. A csillár méretét nem csak a helyiség arányaihoz, de akár egy gipszkarton süllyesztés vagy kiemelés méreteihez is tudjuk igazítani. 

A sok ezer Asfour ólomkristály elem és a számtalan különböző méretű és formájú, csillogó kristályfüggő látványos fényhatást vetít a mennyezetre és a környező falakra, az alkalmazott fényerőszabályozható LED fényforrások pedig gyönyörűen beragyogják a teret.   

Kristálycsillár mennyezeti gyűrűs Crystal Glory

Ezt a kristálycsillárt leggyakrabban a nappaliba választják ügyfeleink fő fényforrásként és látványelemként, hiszen a sokezer kristályfüggő csak úgy vonzza a tekintetet, de előszeretettel rendelik hálószobába is, mivel a dimmelési lehetőség segítségével remek hangulatfények teremthetők, a csillár gyűrűs formájának mennyezetre vetített fényjátéka pedig pazar látványt nyújt még alacsony fényerő mellett is.  A rozsdamentes és saválló acél kivitelnek köszönhetően ez a csillár kerülhet akár egy tágas, luxus fürdőszobába is!

Rendelhető méretek: leggyakrabban 100cm, illetve 150cm átmérővel keresik ügyfeleink, de készítettük már 250cm-es méretben is!