Rólunk

Kik vagyunk?

Fanatikus bolondjai az alkotásnak, megszállott üldözői a szépségnek, gyerekes rabjai a fények játékának, korrekt és megbízható partnerei a szenvedélyünkben osztozó ügyfeleinknek.

  • Azoknak, akik hisznek az egyediségben és a magas minőségű, hazai gyártású munkában, akik értékelik az elhivatottságot és vágynak valami különleges, elegáns szépségre, mert tudják, hogy az otthonunk és a minket körülvevő tárgyak egyaránt mesélnek rólunk.
  • Azoknak, akik értik, hogy egy prémium minőségű, megrendelői igények szerint, szenvedéllyel és odaadással készült bútorokkal és lámpákkal berendezett lakás nem csak életstílust sugároz, de sokat elárul a tulajdonosa személyiségéről is.
  • Azoknak, akik velünk együtt úgy gondolják, hogy a divatok és trendek múlandók, de a gondos kézimunkával készült minőség és a stílus örök, ezért célunk a maradandó szépség és értékteremtés. 

ARS POETICA

Mi ezekben hiszünk

Manufaktúránkban minden csillár egyedileg, kézimunkával készül, a legnagyobb gondossággal, a megrendelő által kiválasztott formában, méretben és kristály elemekkel, így a Luchiante kristálycsillárok belsőépítészeti alkalmazásaik lehetősége szinte végtelen.

Egy jól megválasztott modern kristálycsillár nem csak csillogó fényforrás, hanem olyan kortárs művészeti alkotás, ami különleges karaktert, egyéni hangulatot ad az enteriőrnek és első pillantásra lenyűgözik a belépőt. Sőt, nem csak az épület, de a tulajdonosok személyiségéről és ízléséről is sokmindent elárul. 

Hisszük, hogy követve a történelmi hagyományokat, de megfűszerezve azt némi avantgadr kreativitással és az art deco stílus modern jegyivel a kristálycsillárok a XXI. században is látványos és lenyűgöző kiegészítői lehetnek bármely térnek. 

Ha felkeltettük érdeklődését vagy az egyedi gyártással kapcsolatban további kérdése van, esetleg egy konkrét projekt részleteit illetően szeretne egyezetetni, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!