Icicle Kristálycsillár

Ez a sokezer kristálytól szikrázó jégcsap-forma kristálycsillár függesztett vagy mennyezetre szerelt kivitelben is rendelhető, változatos méretekben, akárcsak a kristályszálak végén elhelyezett Swarovski vagy Asfour ólomkristály függők, melyeket szintén Ön választhat ki műhelyünkben!

Hosszúkás kivitelben ideális választás belső két szintes nappaliba, nagy belmagasságú polgári lakásokba vagy lépcsőházba, de készítettük már éttermek számára is!

Jégcsap kristálycsillár NeoGlass

Rendelhető méretek: ennél a csillár típusnál igazán csak a fantázia szabhat határt a méret és formaválasztásnak: a mennyezetre szerelt változatok akár csak 30cm-es magassággal is rendelhetők, míg a függesztett típusokból leggyakrabban választott méret az 50cm átmérő és 150cm hosszúság, de készítettük már 220cm-es hosszal is!

Spirálos Kristálycsillárok

Azok számára, akik szeretnének ebbe a kecsesen hosszúkás formavilágú kristálycsillárba némi „extra csavart”, bátran ajánljuk a spirálos vonalvezetésű kristálycsillárokat. Nagy belmagasságú előtérbe, lépcsőfordulóba, de akár még a hálószobába is tudunk ajánlani a keskenytől a grandiózus darabokig spirálos kristálycsillárt, legyen az függesztett vagy mennyezetre szerelt kivitelű. A kristályszálak végén elhelyezett csúcsos kristályfüggők gyönyörű ívet írnak le a csillár körül és az általunk gyártott lámpatesteknél gondosan ügyelünk arra, hogy a fényforrások is csigavonalban fussanak együtt a függőkkel! 40cm átmérőtől és 120cm hosszúságtól egészen a 100cm átmérőjű, több méter hosszú kristálycsillárokig, egyedi igények szerint, az Ön elképzeléseire szabva!