Pyramid Kristálycsillár

Úgy tartják, hogy a piramis szó az ókori ‘gúla’ és ‘tűz’ szavak összetételéből ered. Az egyiptomiak mernek nevezték, ennek a szónak a jelentése ‘a fölemelkedés helye’. Úgy gondolták, hogy a piramisok valamiféle csatornaként működnek és képesek az Univerzum magasabb energiáit összegyűjteni, majd azt megtisztítva a negatív hatásoktól továbbsugározni az emberek felé. Nos, az biztos, hogy Pyramid névre keresztelt kristálycsillárunk képes tüzes gúlaként ragyogni és valóban pozitív energiákat közvetít! 

Nem csak négyzetes, hanem kör alappal is készítjük (kúp-forma), mennyezeti és függesztett kivitelben egyaránt. A kristály sorok száma 3-tól akár 8-ig is terjedhet, míg a kristály prizmák hossza a 8cm-től akár a 40cm-ig változhat, megrendelői igények szerint!

Neoglass egyedi kristálycsillár prizmás csillár kristály led

Ideális nagy belmagasságú terek, elsősorban lépcsőház, lépcsőforduló vagy  előtér központi látványelemének. Ilyen célra a leggyakrabban választott méret az 50-60cm átmérő és 120 – 150cm hosszúság, de készítettük már 300cm hosszal is.

Egy tüköracél alapon mennyezetre szerelt négyzetes vagy kör alapú 60 x 60cm-es változat kisebb szobák, hálószobák, de akár fürdőszoba bevilágítására is alkalmas, nappali ragyogó fő fényforrásaként legalább 70 x 70 vagy 80 x 80cm-es méretben javasolt. Kör alapú függesztett kristálycsillárként hosszú prizmás elemekkel remek választás köralakú étkezőasztal fölé is.