Quadratum Kristálycsillár

Megrendelői igénytől függően négyzetes vagy téglalap alapú, modern mennyezeti kristálycsillár tüköracél panelen, négyzetes és hosszúkás kristály prizmákkal dupla sorban. A sorok között elhelyezett LED fényforrások gyönyörű fényjátékot vetítenek a mennyezetre a csillár körül. A csillár mérete és arányai az adott tér vagy gipszkarton kivágás – besüllyesztés méretéhez is igazíthatók.

Quadratum kristály csillár mennyezeti NeoGlass

60 x 60cm-es méretben előszobába, hálószobába vagy irodába is tökéletes választás, de nagyobb, 100 x 100cm vagy 120 x 120cm-es kivitelben a nappali grandiózus fő fényforrása és látványossága lehet. Egyedi igények szerint készítettük már 140 x 70cm-es méretben is, sőt ez a mennyezeti kristálycsillár típus 20-30-40cm hosszú kristály prizmákkal is rendelhető!

ZigZag Mennyezeti kristálycsillár

Ennek a négyzetes alapú kristálycsillárnak a különlegessége, hogy a fenti típustól eltérően az Asfour ólomkristályból készült négyzetes és prizmás elemek cikk-cakk vonalban futnak körbe, így adva egyedi jelleget és játékosságot a csillárnak, ráadásul a tüköracél alaplapnak köszönhetően a kristályok látványa megsokszorozódik. Leggyakrabban 30 x 30cm vagy 45 x 45cm-es méretben gyártjuk, mely ideális kisebb helyiségek, pl. előszoba, közlekedő vagy hálószoba dekoratív megvilágítására, de nagyobb méretben is rendelhető.