Empire mennyezeti kristálycsillár NeoGlass csillár kristály

Empire Kristálycsillár

Az empire (jelentése: „birodalom, hatalom”) stílus a klasszicizmus egy fajtája, mely Napóleon császársága idején élte virágkorát. Az építészetben görög, római és olykor egyiptomi elemeket is használt, jellemző rá egyfajta ünnepélyesség, a fényűzően gazdagon díszítés, ami többnyire szabályos, szigorúan szimmetrikus vonalvezetű. Akárcsak ez az oldalt négyzetes és prizmás elemekkel határolt, alulról pedig kristálygömbökkel zárt mennyeieti kristálycsillárunk, mely hivalkodás nélküli luxust visz modern terekbe is. Mint a legtöbb mennyezeti kristálycsillárunknál, itt is tüköracél hátlap gondoskodik a kristályok látványának megsokszorozásáról és a varázslatos mennyezeti fényjátékról. Készülhet szögletes vagy kerek formában, valamint egy- vagy kétszintes kivitelben is. Megrendelői igények szerint akár dimmelhető LED fényforrásokkal szállítjuk és szereljük fel az Ön otthonában!

Egyszerű, mégis méltóságteljes vonalvezetése és gyönyörű csillogása miatt nappalik illetve hálószobák központi díszének és fő fényforrásának ideális választás lehet, akár normál belmagasságú, kortárs stílusú lakásokba is. 

Legkisebb rendelhető méret 50 x 50cm, de nagyobb nappalikba 70 x 70 vagy 80 x 80cm-es méretben javasolt, a belmagasságtól függően akár több szintes kivitelben is.